Miel H & B
H & B is een honing van biologische productie, beperkt en verzameld in de natuurlijke omgeving van de regio Andévalo in Huelva. Een 100% pure artisanale bijenhoning, vrij van pesticiden, met een hoge enzymatische activiteit in diastase, rijk aan gevarieerde pollen en totale polyfenolen.

Het is een zeer rijke honing in verschillende soorten stuifmeel, zoals eucalyptus, lavendel, bramen, venkel, mirte en enkele exclusieve soorten uit het gebied.

De methode is eenvoudig; bijen vliegen op hun gemak door de natuurlijke omgeving in de Andévalo en Sierra  en zuigen aan de bloemen die ze het meest aantrekken en die ze het leukst vinden; ze doorkruisen weilanden, eucalyptusbomen, lommerrijke rivieroevers, zonneroosjes, bergen, enz., en dragen nectar en stuifmeel naar hun kasten. Ze worden niet gestoord of verplaatst, maar oogsten slechts één keer, het werk van het hele jaar.

De honing is van beperkte productie en daarom wordt elke pot bedrukt met het aantal en het totale aantal eenheden dat is verpakt, evenals het jaar van oogst.

 

Geregistreerd in het biologische productiesysteem, gecertificeerd door de certificeringsdienst CAAE-Ecovalia de Andalucia.

 

Andere delicatessen:

Jamón
Kaas
Olijfolie